divendres, 1 de febrer del 2013

COMPROMIS PER ALZIRA SOL·LICITA QUE S'AGILITZE LA POSADA EN MARXA DE L'OFICINA DE MEDIACIÓ HIPOTECÀRIA


Diego Gómez: “Eliseo Candela hauria de dimitir com a assessor alliberat de la Diputació davant la seua falta de diligència a defensar els interessos d'aquesta comarca”.

Diego Gómez
 En l'últim Ple de l'any 2012 es va preguntar a l'Alcaldessa respecte a la notícia apareguda en premsa de la posada en marxa en diverses poblacions d'un servei d'informació i mediació en matèria hipotecària que finançava la Diputació de València, i del qual  es va comprometre d'informar-se el regidor Candela.
Segons explica el portaveu municipal de Compromís per Alzira, Diego Gómez, en el Ple d'aquesta mateixa setmana, des de Compromís per Alzira tornarem a preguntar a l'equip de govern si tenien notícies d'aquest servei tan important en aquests moments de plena crisi econòmica. El regidor Eliseo Candela es va limitar a contestar que ell li va demanar al Secretari de l'Ajuntament que preguntara, sense major concreció.
Segons Gómez, des de Compromís per Alzira, sabedors pel nostre Diputat Provincial Emili Altur que la Diputació de València governada pel PP i presidida per l'Alcalde de Xàtiva Alfonso Rus ha signat un conveni amb l'il·lustre Col·legi d'Advocats de València per a finançar aquest servei de mediació i la seua posada en marxa en pocs mesos i que compta amb una partida pressupostària de 30.000 € trimestrals, sol·licitem que l'Alcaldessa d'Alzira demane de manera urgent una reunió amb Rus i el degà del Col·legi d'Advocats d'Alzira per a signar aquest conveni i es puga prestar aquest servei en el nostre partit judicial.
Igualment Compromís per Alzira demana el cessament immediat d'Eliseo Candela com a assessor alliberat de la Diputació. Segons explica el portaveu de Compromís, per la seua falta de competència per a resoldre la posada en marxa d'aquest servei en una època tan difícil i després que l'Alcaldessa s'haja fet tan popular per la seua defensa enfront del poder de la banca en matèria d'habitatge i desnonaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada