divendres, 1 de febrer de 2013

EL CLUB ESPORTIU DE SORDS D'ALMUSSAFES PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE FUTBOL SALA


Un integrant del club local conclou en sexta posició en el VI Campionat d'Espanya de camp a través

Dissabte passat dia 26, el pavelló de Santa Isabel de Santiago de Compostel·la va acollir el Campionat d'Espanya de Futbol Sala per a Sords 2013, organitzat per la Federació Espanyola d'Esports de Sords, en col·laboració amb el Club Esportiu de Sords de Compostel·la. El Club Esportiu de Sords d'Almussafes no va voler faltar a la cita, encara que la seua derrota contra el CDS Huelva li impedira passar a la següent fase.
Un total de huit equips representants de clubs esportius de sords de Santiago de Compostel·la, Huelva, Mijas-Costa, València, Asorcas (Castelló), Saragossa, Barcelona i Almussafes es van donar cita, dissabte passat dia 26, en el pavelló esportiu de Santiago de Compostel·la per a disputar la fase classificatòria del Nacional de Futbol Sala.
Els nou jugadors de l'equip de futbol sala del CDS Almussafes van afrontar amb gran força el seu partit contra el CDS Huelva, encara que finalment el marcador es va decantar a favor de l'equip contrari. De fet, a la fase final, que es disputarà el pròxim cap de setmana del 9 i 10 en la localitat malaguenya de Mijas-Costa, estan convocats el CDS Huelva i la UDS Saragossa pel grup A i l'Asorcas (Castelló) i la SD Compostel·la de Sords pel grup B.
Constituït fa tres temporades a Almussafes, el Club Esportiu de Sords – que presidix Jorge Fernández Romero - porta una intensa activitat i, prova d'això, és la seua presència en les principals competicions que s'organitzen des de la Federació Espanyola d'Esports per a Sords. Precisament un dels seus socis, Joaquín Milvaques Bataller es va classificar en sexta posició en el VI Campionat d'Espanya de camp a través per a sords, celebrat el passat dia 12 en la població madrilenya de Villaviciosa d'Odón.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada