dissabte, 2 de febrer del 2013

QUATRE MÚSICS DE SANTA CECÍLIA DE CULLERA FORMARAN PART DE L’ORQUESTRA MUNDIAL.



Andrea i Hector
 L’Orquestra Mundial comptarà amb nous músics de Cullera. Quatre músics de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera han superat les proves i formaran part d’aquesta agrupació musical que comença la seua gira a l’abril i que celebrarà concerts en distints països i continents.
Dos trompetistes, Héctor Martínez i Bruno Gregori, una violinista Andrea Tur i el contrabaix Juan López, són els nous membres de l’Orquestra Mundial que oferirà la seua primera audició a Holanda.
Els músics cullerans asseguren que tenen molta il·lusió per compartir aquesta enriquidora experiència que els unix a altres músics de diferents àmbits culturals.
Andrea Tur, reconeix que professionalment és una oportunitat molt bona, "encara que serem de distints països a tots ens unix la mateixa passió la música, i serà molt positiu a nivell professional, formar part d’esta orquestra."
L’Orquestra Mundial acull músics menors de 28 anys i durant l’estiu té previst fer una gira pels Balcans.
Els músics que formen part d’aquesta orquestra, no reben cap remuneració, però si tenen l’oportunitat de millorar la seua formació instrumental, a través de sessions practiques i assajos.
Aquesta és la primera vegada que músics de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera viatjaran amb l’Orquestra Mundial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada