divendres, 1 de febrer del 2013

ESCOLARS DE SUECA CELEBREN EL DIA DE LA PAU


Diumenge que ve, 3 de febrer, el col·legi Cervantes celebrarà la novena edició d’esta Jornada de portes obertes

El CEIP Cervantes ha preparat per a diumenge que ve, amb motiu del Dia de la Pau, un matí ple d’activitats per als més menuts i els seus acompanyants. Un any més, i ja van nou, la gran implicació dels escolars, els seus familiars i professors, i l’AMPA, ha aconseguit que este dia de portes obertes se celebre amb un gran èxit de convocatòria i participació.
L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ha volgut sumar-se un any més a esta celebració, patrocinant el concurs de murals en el que participen tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny.
Cada classe, de cada centre escolar, presentarà un mural que optarà a un dels tres premis que es concediran per curs diumenge que ve. A més, tots els murals participants es podran contemplar exposats en la planta baixa del centre. Per la seua banda, la Regidoria de Turisme col·laborarà en una altra de les activitats previstes, el concurs de dolços, en el qual participarà tot aquell que ho desitge, ja siguen associacions, pares o altres familiars dels xiquets. Posteriorment, es realitzarà una degustació de tots els dolços presentats.
A més, la jornada comptarà amb concursos i tallers de manualitats, de música, de danses populars i de teatre en què participaran: la ludoteca municipal, Almogàvers, Idees Noves, La Xala, La Muixeranga, El Ball de Sant Vito, Clarió, Dani Miquel, la Protectora d’Animals de Sueca, el Club de Pilota i la Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago i Miguel per a persones amb malaltia mental. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada