divendres, 13 d’abril del 2012

LA BANDA SINFÒNICA D’ALGEMESÍ OBRIRÀ EL CICLE “LES BANDES A LES ARTS”

                                                                                                                       Foto: Jordi Piris


Més de 80 músics es desplaçaran a la capital del Túria per a promocionar la Banda Simfònica d’Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí actuarà diumenge que ve 22 d’abril a les 12.00 hores al Palau de les Arts de València que obri per primera vegada les seues portes a les bandes de les Societats Musicals de la Comunitat per a la seua promoció.
Més de 80 músics d´Algemesí participaran en aquest cicle de concerts patrocinats per la Conselleria de Governació.
Es tracta d’una “magnifica oportunitat per a donar a conéixer la tradició musical i cultural de la nostra banda fora d’Algemesí i de promocionar el seu treball com una agrupació que participa de forma activa en el dia a dia de la ciutat, present en tot tipus d’actes culturals”, assegura el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop Sàrries.
Per la seua banda, el president de la Banda Simfònica d’Algemesí, Joaquín Borrás, declara que “este concert és i serà tot un repte tant per a músics com per a directius, que veuen com la cultura musical de les bandes no professionals pot ser escoltada pels melòmans i seguidors en un dels espais més emblemàtics de València ”.
La banda interpretarà, a la Sala Auditori del Palau, el pasdoble “A ma mare” de Roque Banys, Rhapsody in Blue de George Gershwin amb Sergi Pacheco Portals al piano com a solista i Rituals i Danses d’Algemesí d’Amando Blanquer i Ponsoda.
Ja s’han posat a la venda les entrades per a asistir al Palau de les Arts en els locals de la Societat Musical d’Algemesí , en el subterrani de la Casa de la Música ubicada a la plaça del Teular. La taquilla romandrà oberta els dies 13, 17 i 18 d’abril de 2012 en horari de 17.00 a 20.00 hores. El preu de les entrades és de 10 euros, amb desplaçament amb autobús inclòs i de 8 euros per als socis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada