dimecres, 20 de febrer del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA INSTAL·LARÀ FONTS D’OSMOSI INVERSA EN DIFERENTS PUNTS DE LA CIUTAT I FILTRES DE CARBONI EN LA CAPÇALERA DE LA XARXA D’AIGUA PER A L’ABASTIMENT DELS CIUTADANS


 L’Ajuntament d’Alzira després de l’activació del protocol d’informació a la Ciutat, amb el ban emés a primera hora del matí, informa que les mesures que es prendran són les següents :
-La instal·lació de fonts d’osmosi inversa en diferents punts de la Ciutat, que han posat a la nostra disposició des de l’Ajuntament de Carcaixent. S’instal·laran en diferents punts de la localitat, en zones en què es puga aparcar amb facilitat perquè la gent puga acudir sense problemes a per aigua. En una setmana podrien estar instal·lades.
-Una altra de les mesures a adoptar és la instal·lació d’un sistema de filtres de carboni en l’entrada de la capçalera de l’aigua de la xarxa. Si bé, és una obra de major envergadura i es tardarà uns mesos a realitzar-la.
La regidora de Sanitat, Mercedes Bañeres, ha destacat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira volem tranquil·litzar la població ja que no hi ha una condensació d’herbicida excessiva, en alguns pous encara no s’han fet els contraanàlisi i ens hem volgut avançar per prevenció i seguretat de la població. Segons els tècnics de Medi Ambient i Salut, si haguérem tingut pluges estes restes s’hagueren diluït. Des de l’Ajuntament es realitzen anàlisi de forma periòdica, fa menys de quinze dies va tindre lloc un en què no va eixir condensació de cap producte. Ara al detectar-se este producte fitosanitari, se seguix el protocol per prevenció i seguretat i amb l’adopció de les mesures correctores citades anteriorment”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada