dimecres, 20 de febrer del 2013

EL JUDOKA D'ALZIRA, DANIEL JIMÉNEZ ES CLASSIFICA PER AL CAMPIONAT D’EUROPA EN LA CATEGORIA DE 60 QUILOS



d’esquerra a dreta: Salva Che, Jaume Rives,
 Dani Jiménez i, Ainhoa Revert.
 Els dies 9 i 10 de febrer es va celebrar Al Palau d’esports La Guia de Gijón el Campionat d’Espanya Júnior de Sambo, on el judoka alzireny; Daniel Jiménez Canet, va obtindre el subcampionat en la categoria de 60 kg, la classificació per al Campionat d’Europa i el reconeixement per part de la Conselleria d’Esports d’atleta d’elit.
El Club de Lluita Morvedre, on va participar Daniel Jiménez, va obtindre el campionat d’Espanya per clubs. La Comunitat Valenciana va quedar campiona d’Espanya de Sambo masculí júnior.
També a Picassent, dissabte passat es va celebrar el Campionat Provincial de Judo Benjamí i Aleví, on la judoka del Club de Judo Alzira, Ainhoa Revert va obtindre un or en la categoria de 38 kg. aleví femení. Els judokes Jaume Ribes en 30 kg., i Salva Che, en 40 kg., van obtindre la 5a plaça masculina en la categoria de benjamins.
Dissabte que ve, 23 de febrer, els judokes alzirenys: Sonia Serra i, el seu germà Féliz Serra competiran en Villareal en el Campionat Autonòmic de Judo sub-21. Finalment, Dani Cuevas, en la categoria prebenjamí, disputarà el campionat provincial a Picassent, el 3 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada