dissabte, 23 de febrer del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ UNA PERSONA AL SER SORPRESA VENENT ESTUPEFAENTS PROP DEL PARC PÚBLIC


No ha sigut l’únic colp al tràfic de drogues realitzat per la Policia Local, perquè en dies anteriors, es van intervindre set pastilles d’haixix que van pesar  700 grams.

 La Policia Local d’Algemesí, dins dels dispositius de seguretat en zones públiques de la localitat va detindre dimecres passat 13 de febrer de 2013, a una persona que respon a les sigles A.E.N, de 20 anys i de nacionalitat espanyola, quan realitzava venda d’estupefaents en un parc públic.
Els fets es van iniciar quan agents de la Policia Local d’Algemesí van observar com un turisme parava en les proximitats del parc i va activar les llums d’emergència a manera de senyal. Després d’aqueste gest la policia va observar que una persona s’acostava a la finestreta del copilot del vehicle parat i intercanviaven de forma discreta i ràpida dos bosses d’estupefaents per la qual el conductor del vehicle reclamava una certa quantitat econòmica.
La discreció amb què havien realitzat la transacció no va passar desapercebuda per als agents, que a causa  d’aquesta conducta estranya van procedir a desplaçar-se fins al lloc i van sorprendre els dos jóvens en plena compravenda. Els agents també van intervindre la substància que el seu propietari encara no havia tingut temps d’ocultar.
Així mateix, la persona que posteriorment va ser detinguda, portava encara diners en la seua mà per a entregar-la al conductor del vehicle en el moment de la detenció. Els agents van detindre a A.E.N qui va ser posat a disposició judicial.
Aquest no és l’únic colp al tràfic de drogues realitzat per la Policia Local, perquè en dies anteriors, es van intervindre set pastilles d’haixix amb un pes de 700 grams pel que també es va procedir a la detenció de J.O., de 22 anys i de nacionalitat marroquina i veí d’Algemesí, que també va ser posat a disposició de l’autoritat judicial per un presumpte delicte contra la salut pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada