dissabte, 23 de febrer del 2013

EL CONSELL PLANTEJA ELIMINAR EL SERVEI 24 HORES D'AMBULÀNCIA A CULLERA


La mesura posa en risc la salut i la vida dels nostres veïns”

quan hi haja una emergència i no tinguem ambulància, telefonarem l'alcalde perquè ens porte amb el seu cotxe particular”.

Després de conéixer que la Conselleria de Sanitat planteja eliminar a Cullera a partir del pròxim 1 de març l'ambulància 24 hores del Suport Vital Bàsic (SVB),que passarà a funcionar només 12 hores al dia, el portaveu municipal dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, ha exigit l'alcalde de la localitat, Ernesto Sanjuán, que “es plante en la Conselleria i no se'n vaja fins que traga a Cullera del llistat negre de les retallades sanitàries”.
Major ha qualificat de “barbaritat” la mesura que planteja la Generalitat “perquè posa en risc la salut i la vida dels nostres veïns” en un municipi que té 23.000 habitants i que supera els 200.000 a l'estiu.
El líder socialista ha exigit “una rectificació immediata” al Consell de Fabra i ha demanat a l'equip de govern local que “es posen d'una punyetera vegada les piles i faça alguna cosa pel poble que els ha votat i que els paga religiosament cada mes perquè el defensen i no perquè els seus governants facen de palmers de les polítiques antipersona del PP”.

El poble, “fartíssim”

El portaveu municipal ha assenyalat que “el poble està fartíssim d'haver de pagar els excessos d'anys i panys de mala gestió del PP, mentre estos senyors estan ajupits en l'ajuntament sense patir cap conseqüència per la seua irresponsabilitat”.
Major ha afirmat que la retalalda en les emergències sanitàries “és una nova mostra de com el PP ha arruïnat a Cullera fins a deixar-la sense el més bàsic” i ha dit que a partir d'ara “quan hi haja una emergència i no tinguem ambulància, telefonarem l'alcalde perquè ens porte amb el seu cotxe particular”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada