dimarts, 19 de febrer del 2013

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE LA VALL DELS ALCALANS QUE AGRUPA A LOCALITATS DE MONTSERRAT, MONTROI I REAL DÓNA UNA RESPOSTA POSITIVA A LA CONVOCATÒRIA DE LA PLATAFORMA PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC



 El Col·legi Public Evaristo Calatayud de Montserrat acull la darrera assemblea de la Plataforma per a l'ensenyament Públic de la Ribera Alta.
Aquest centre, íntegrament ubicat en més de 50 barracots du ja sis anys en aquesta situació i sense que la administració educativa aporte noves solucions
Amb una nombrosa assistència de mares i pares i professorat, es debaté entre altres coses: la Lomqe, el nou arranjament escolar i la nova ordre de plantilles de centres que està preparant la Conselleria i que eixirà pròximament sense l'acord dels representants de les famílies de l'escola pública FAPA-València ni dels sindicats STEPV-Iv, CC.OO i UGT.
El CP Evaristo Calatayud vorà afectada la seua plantilla de professorat i les mares i pares es plantejaren d'unir forces amb el professorat perquè això no passe. Pèrdua de llocs de treball i famílies els fills de les quals patiran la supressió de programes de reforç i atenció educativa especial, classes massificades i, conseqüentment, una pèrdua important de qualitat.
Es feu una crida a les AMPA (amb la presència de totes les ampes dels centres CP Montroi de Montroi, CP Sant Pere Apòstol de Real, CP Evaristo Calatayud i IES Alcalans de Montserrat) i Consells escolars de centre perquè elaboren un dossier amb totes les deficiències que estiguen patint.
Un torn obert de paraules va fer intervindre a diversos membres de l'assemblea exposant la situació dels seus centres des de les diferents visions, tant de mares i pares com d'ensenyants i entitats assistents.

La Plataforma de la Ribera acordà convocar:

Preparar pròximament una Assemblea informativa a l'IES Alcalans de Montserrat per estudiar i analitzar la LOMQE i com afectarà a l'alumnat i a les famílies i professorat.
Convocar la propera reunió ordinària de Plataforma de la Ribera Alta al Col·legi Públic Heretats de l'Alcúdia per al proper dilluns 15 d'abril.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada