dimarts, 19 de febrer del 2013

ALZIRA ACULL LES X JORNADES SÍNDROME D’ASPERGIR


 L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb la presidenta de l’Associació d’Aspergir de la Ribera, Valle Palomino, i la coordinadora de les Jornades d’Alteris, María José Parra, ha presentat les X Jornades Síndrome d’Aspergir que es duran a terme, en la Casa de la Cultura, els dies 20 i 21 de febrer.
Els objectius de les jornades són, entre altres, conéixer els principals avanços quant al concepte de la teoria de la ment respecte a la comprensió d’esta síndrome, així com propagar pautes per a desenvolupar en l’aula, saber abordar l’assetjament escolar als alumnes amb la síndrome i saber les característiques específiques de la síndrome en les dones.
Les jornades van dirigides a les famílies de persones amb Síndrome d’Aspergir, a professionals de l’àmbit sanitari, a docents de totes les etapes educatives, així com a qualsevol persona que vullga saber més respecte d’esta síndrome.

Aquells/es interessats/es a participar de les jornades, poden inscriure’s de forma gratuïta a través d’alterisforo@gmail.com. Els docents rebran una certificació oficial d’Alteris, Fòrum Debat i Opinió.

Programa de les Jornades
Dimecres, 20 de febrer
17:30 hores. Presentació de les jornades.
Conferència titulada “Síndrome d’Aspergir: Revisió i posada al dia” a càrrec de la neuropediatra de l’Hospital Universitari de la Ribera, dra. Josefa Juan.
19 hores, conferència titulada “L’assetjament escolar a alumnes amb Síndrome d’Aspergir” a càrrec de l’inspector d’Educació de la D.T. València i coordinador de la UIA del PREVI, Miguel Martínez.

Dijous, 21 de febrer
17:30 hores. “Pautes per a desenvolupar en l’aula.”, a càrrec de la directora del CEDIN, Dolors Garrote.
18:30 hores. “La Síndrome d’Aspergir en les dones”, a càrrec d’una persona amb TEA i mestra, Marta Montoro.
19:30 hores. “Repercussions de la nova normativa del DSM-V a les famílies i persones amb Síndrome d’Aspergir”, a càrrec de la psicòloga de l’Associació Asari, Valeria Cruz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada