dissabte, 16 de febrer del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA CELEBRARÀ UNA JORNADA EN DEFENSA DEL RIU XÚQUER.





El secretari General dels Socialistes a la província de València i portaveu de Medi Ambient en el parlament Espanyol, José Luis Abalos, ha presentat a Alzira la jornada sobre la defensa del Xúquer que els socialistes celebraren el 23 de febrer a Sumacarcer.
Abalos considera que la planificació i redacció del Pla Hidrològic de la conca del Xúquer no ha d’acumular més demores ja que s’està afavorint un deteriorament mediambiental que serà difícil de corregir en el futur.
El diputat nacional i portaveu de Medi Ambient en el Congrés, ha recordat que va presentar una pregunta parlamentària per a conéixer quines actuacions durà a cap El Govern central per a garantir el cabal ecològic en el curs davall del riu Xúquer, perquè.
El responsable socialista ha exigit claredat, responsabilitat i sobretot actuació immediata per que la inacció de l’actual Govern del PP està matant el Xúquer i jugant novament amb els interessos dels ciutadans de la Ribera.
Abalos considera que és urgent l’aprovació de la nova estructura de la demarcació del Xúquer i des del PSPV no consentirem ni més retards, ni per descomptat cap actuació que supose una minva en la capacitat de decisió respecte al Xúquer.
Segons Abalos El Govern central ha de deixar d’actuar com si fóra l’únic implicat. Per a governar i governar bé cal saber relacionar els interessos i necessitats de tots.
El dirigent socialista afirma que requerirem al Govern de Rajoy que compte en el desenvolupament dels Plans per a defensa del Xúquer amb la participació de tots els actors socials, econòmics i institucionals (grups ecologistes, regants, organitzacions agràries, ajuntaments)
Abalos assegura que no consentirem que Cospedal guanye en la guerra de l’aigua amb València, els socialistes intentarem que entre tots defenguem el que és nostre perquè que no es pot fer un política bastarda amb este tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada