dissabte, 16 de febrer del 2013

LA CAMPANYA DE SANT VALENTÍ D'ACEAL JA TÉ GUANYADORS



 El divendres 15 de febrer a les 9 de la nit es va procedir a realitzar el sorteig de la II Campanya Sant Valentí organitzada per l'Associació Comercial i Empresarial d'Alginet i amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç. La campanya, tal i com afirma la secretaria de l'associació Carmen Sorio, "té com a finalitat principal incentivar la compra als establiments d’Alginet. Per això, al realitzar les compres als comerços associats adherits a la campanya el client entra en el sorteig d'un sopar romàntic".
En total han participat 23 establiments i han entrat en sorteig unes 2.500 butlletes. "Un índex elevat de participació tenint en compte que sols han sigut 14 dies de campanya", afirma Sorio.
En presencia del públic assistent, el president d'ACEAL, Jose Bayarri i membres de la Junta, a les 9 de la nit es va procedir a l'extracció de les tres butlletes agraciades. Gloria Riera, Maite Estela i Victoria Iniesta van ser les guanyadores cadascuna d'elles d'un sopar romàntic per al dissabte 16. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada