dimarts, 5 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSARÀ QUE L’AJUNTAMENT ACORDE QUE RAJOY ABANDONE LA PRESIDÈNCIA DEL GOVERN


Aguilar: la compareixença del Sr. Rajoy, dissabte passat lluny de recuperar credibilitat perduda, ha aprofundit la crisi política que viu Espanya en un dels moments més delicats dels últims anys.


La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que en estos moments vivim a Espanya una situació crítica. La crisi econòmica que patim des de fa cinc anys ha desembocat en una greu crisi social.
Segons Aguilar en les últimes setmanes han vingut acompanyades d’un incessant goteig de notícies, dades i informacions sobre pràctiques irregulars d’algunes administracions públiques governades pel Partit Popular i, sobretot, de presumptes irregularitats comeses en el finançament i la gestió d’este partit.
Aguilar recorda que estes informacions han estat vinculades directament o indirectament amb el denominat cas Gürtel, el ple esclariment judicial del qual està encara pendent. Són informacions que afecten el partit del govern, al govern i al seu propi President.
La responsable socialista considera que les informacions conegudes estos dies tenen el seu origen en el denominat cas Gürtel, en el que apareixen implicats desenes de responsables polítics del Partit Popular per a conformar no un cas de corrupció sinó una xarxa corrupta que afecta el cor mateix del partit i que ha operat impunement durant llargs anys.
Segons Aguilar la compareixença del Sr. Rajoy, dissabte passat lluny de recuperar credibilitat perduda, ha aprofundit la crisi política que viu Espanya en un dels moments més delicats dels últims anys.
Aguilar afirma que Espanya necessita estabilitat i fortalesa per a fer front a la crisi. El que succeïx és que per a fer tot això fa falta un govern fort, fiable i confiable i l’actual govern del Partit Popular ha deixat de ser-ho.
La dirigent socialista considera que el Sr. Rajoy, lluny de ser una solució per als difícils problemes que afligixen a la societat espanyola, s’ha convertit en un problema més. La nostra obligació, és a dir que el Sr. Rajoy no pot dirigir el nostre país en un moment tan delicat com este.
Segons Aguilar la seua permanència al capdavant del govern no farà sinó prolongar la crisi política actual abans bé l’agreujarà dia a dia. Per això hem presentat la proposta per mitjà d’una moció perquè el Sr. Rajoy abandone la Presidència del Govern i done pas a un altre President que puga restablir la confiança, la seguretat i l’estabilitat que Espanya necessita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada