dimarts, 5 de febrer del 2013

SIDONIE I VIRGINIA DÍAZ ACTUARAN DISSABTE QUE VE EN ELS CONCERTS DEL Q FESTIVAL D’ALZIRA


Qfestival celebrarà el seu quint aniversari amb una festa la nit de Carnestoltes


Dissabte que ve 9 de febrer en la Sala Vintage d’Alzira Qfestival celebrarà el seu quint aniversari. Una nit molt especial ja que a més de ser Carnestoltes, es comptarà amb un cartell de luxe compost per la banda murciana Neó Lights i amb l’actuació de Sidonie, una de les bandes més populars de l’escena Indie actual a Espanya. La nit es tancarà amb una sessió sessió dj de Virginia Díaz, directora del programa 180 graus de Ràdio 3.
Psicodèlia és el gènere que millor definix la música que ix d’El Fluido García, l’últim i sorprenent àlbum de Sidonie. Com explica Marc Ros, “hem utilitzat quelcom que sempre ha estat ací. Tot està davall un mateix manto, davall un estil tan obert que et permet fer el que vullgues”. I el que ha fet Sidonie amb El Fluido García ha sigut firmar el seu disc més impactant, de la producció del qual Marc, Jesús i Axel se senten més orgullosos que mai. “Som un grup de pop en què primen les melodies, però esta vegada hem apostat per una producció més aspra”, afirmen.
Música per Menjar” és una iniciativa solidària insòlita en el món festivalero, al permetre als assistents “pagar” part de l’import de les entrades amb lots d’aliments, que van ser entregats al banc d’aliments de la Creu Roja d’Alzira.
En la campanya “Música per Menjar” participen també altres importants artistes del panorama Indie espanyol com Iván Ferreiro, El Columpio Asesino o Jero Romero, que realitzaran diferents concerts durant el primer trimestre el 2013.
Els pròxims concerts programats seran Iván Ferriero (17 de febrer) i Jero Romero (1 de març) en la Sala Vintage d’Alzira.

Les entrades estan ja disponibles en el GRUP QUÈ FEM. Centre Sociocultural d’Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira (València). Tel 96 240 26 90. Horari: de dilluns a divendres de 17 a 19.30 h. En Internet estan disponibles en www.qfestival.net. Per a més informació: contacto@qfestival.net


http://www.youtube.com/watch?v=Noev4ofXpAA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada