dimarts, 5 de febrer del 2013

CONFISCATS 4.000 QUILOS DE TARONGES ROBADES


Durant un matí es van confiscar, a Alzira, 4.000 quilos de taronges robades en diferents actuacions realitzades tant per part de la Policia Local d’Alzira, com de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.
Agents de la Policia Local d’Alzira, del Servei Rural, van confiscar els primers quilos, al parar a una furgoneta en el nucli urbà amb taronges de dubtosa procedència i comprovar que no portava la documentació en regla.
En la CV-50, en la rotonda de la Cotonera, es van produir les altres dos confiscacions. En aquest cas, en una actuació conjunta de la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Els ocupants de dos furgonetes, a les quals se’ls va donar l’alto, no disposaven de permisos on s’especificara la raó de procedència de les taronges que portaven transportades.
En els tres casos es van confiscar les taronges i es van depositar en la cooperativa. A més, se’ls imposarà una sanció, que pot ascendir als 3.000 euros, per no portar la documentació exigida, com és la Guia Conduïx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada