divendres, 1 de febrer del 2013

EL COMITÉ COMARCAL DEL PSPV DE LA RIBERA ALTA ES REUNIX EL DISSABTE EN LA POBLA LLARGA AMB L'OBJECTIU DE PARLAR DEL QUE AFECTA ELS CIUTADANS DE LA COMARCA


 El secretari d'Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que parlarem de la nostra organització, però sobretot del que importa als ciutadans: dels temes socials i de les solucions de futur per a crear ocupació i recuperar la confiança dels nostres veïns.
Segons Pascual el Comité Comarcal aprovarà resolucions, referides als retalls que està fent El Govern de la Generalitat en servicis públics bàsics com la sanitat i l'educació, les agressions que està patint l'agricultura o l'amenaça que recau sobre els ajuntaments, que poden veure severament limitada la seua autonomia.
Pascual afirma que junt amb la sanitat, l'educació és una altra de les grans víctimes del Govern de Fabra en la nostra comarca. Per això, el Comité Comarcal es pronunciara en contra d'estos drásticas retalls.
El responsable socialista explica que l'ocupació i la revaloració de les pensions també serà objecte de resolucions. El PSPV de la Ribera Alta demanarà al Govern de Rajoy que recupere les polítiques actives d'ocupació i cessament del desmantellament del sector públic.
Pascual afirma que, els socialistes de la Ribera Alta dedicarem en el nostre Comité Comarcal a la situació de l'administració local, amenaçada per una reforma promoguda pel Govern de Rajoy que pot limitar severament l'autonomia municipal i fer que desapareguen les entitats locals menors.
A més, afirma el portaveu socialista, continuarem reclamant que El Govern del PP en la Generalitat pague d'una vegada el deute que manté amb els ajuntaments de la nostra comarca, generada majoritàriament per la prestació de servicis que són competència del propi Govern de la Generalitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada