divendres, 1 de febrer del 2013

ALGEMESÍ ACULL LA SEUA IV FIRA OTLET


  La plaça Major acollirà la quarta edició de la fira Outlet Algemesí els dies 9 i 10 de febrer. En esta ocasió els comerciants tindran la possibilitat d’oferir els seus productes a preus reduïts de fins al 80% en una cita comercial que ja s’ha consolidat amb èxit en la ciutat.
Una de les novetats d’enguany seran les nombroses activitats complementàries a la multitud de rebaixes atractives que ja per si mateix oferixen els propis estands i que ampliaran el delit del públic assistent en un recinte firal ubicat en ple centre de la ciutat i amb enorme facilitat d’accés.
D’esta manera, el dissabte 9 de febrer, a les 12 hores, es durà a terme coreografies basades en el conegut Bollywood perquè els visitants es traslladen amb la seua música i balls a este conegut lloc. Una hora més tard, a les 13 hores, es realitzarà en l’escenari de la Plaça Major una demostració de Bodi Combat; ambdós actuacions a càrrec de Brakesport.
Eixe mateix dia, a la vesprada, a partir de les 17.30 hores, el gimnàs En Forma de Toñi Casas realitzarà un flashmob de danses i percussió africana, per a la qual cosa s’invita a tots aquells que vullguen participar en el mateix a què assistisquen a l’hora establida en la pròpia plaça Major per a realitzar la gravació del mateix.
Ja l’endemà, el diumenge 10 de febrer, a les 13 hores, es durà a terme l’animació teatral “Salvem la flor”, a càrrec de la companyia Disparatario-l’Esplai.
La fira Outlet Algemesí és una nova iniciativa de l’ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Comerç i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Algemesí (ACSA) per a ajudar a l’impuls i desenvolupament del comerç local, junt amb altres iniciatives com la Passarel·la de la moda de la ciutat i la cita anual d’ExpoAlgemesí.
La regidor de Comerç, Amparo Lluch, ha assenyalat que el compromís de l’Ajuntament és “ajudar al comerç local a obrir noves possibilitats de venda i promoció per a tractar de millorar el teixit comercial d´Algemesí”.
La Fira Outlet compta a més amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l’Agència per al Foment de les Iniciatives Comercials (AFIC).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada