dijous, 28 de febrer del 2013

DOS HALTERS BATEN SIS RÈCORDS EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC D’HALTEROFÍLIA

Els halters Juan Nuñez, del València Club d’Halterofília, i Tomás Ruiz, del Club d’Halterofília d’Alzira, van batre sis rècords de la Comunitat València en el campionat autonòmic que va tindre lloc el passat 23 de febrer en el Centre Esportiu Municipal de La Creu del Grau.

Nuñez i Ruiz van superar les seues pròpies marques anteriors i es consoliden com dos dels millors especialistes en esta modalitat esportiva. Nuñez va registrar la millor marca de campionat amb 67,86 punts mentres Vicente Carrasco, de l’Alzira, va obtindre la segona.
La Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana i el València Club d’Halterofillia, que gestiona l’esmentat equipament esportiu, van organitzar l’esdeveniment a què van assistir el president de la mateixa, José Antonio Gómez; el del València, Vicente Sorribes, i el president de la Federació Espanyola d’Halterofília, Emilio Estarlik.
L’alçador del València C.H. ho va aconseguir en arrancada, amb 103, quilos; en dos temps, 125 quilos i en el total olímpic, amb 228, a més de guanyar en la seua categoria de 69 quilos en el campionat.
Va ser en esta mateixa modalitat en què va batre les seues marques Ruiz amb 95 quilos, en arrancada; 125 en dos temps i en el total olímpic amb 220.
Per categories, Adrián Mengual, del Gandia A.C. va guanyar en la categoria de 56 quilos; Daniel Nuñez, del València C.H. en la de 62; Juan Nuñez, del València C.H., en la de 69; Angel Guirau, del Gandia A.C. en la de 77; Vasyl Kubalba, del Tavernes C.H., en la de 85 i Vicente Carrasco en la de 94.
Els resultats de la prova també han aportat els que pels seus mèrits han aconseguit classificar-se per al Campionat d’Espanya Júnior d’Halterofília que tindrà lloc a Madrid entre el 24 i 26 de maig.
Els clubs participants en l’esdeveniment del dissabte van ser l’Atlétic Club de Gandia, el Club d’Halterofília de Tavernes de la Valldigna, el Club d’Halterofília de Cullera, el Club d’Halterofília d’Alzira; el Club d’Halterofília del Cabanyal i el club organitzador, el València Club d’Halterofília. 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada