dilluns, 21 de gener del 2013

EVA GRAU DE L'ESPORT AGILITY ALMUSSAFES DESTACA DE NOU ENTRE ELS MILLORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA


La representant del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, amb la seua gossa Liss, s'ha classificat en primer lloc en grau mitjà en la cinquena prova puntuable per al campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana. Les instal·lacions del Club Agility Godaila van acollir la competició, celebrada ahir diumenge dia 20.
Un total de 110 equips representants de clubs d'Agility de València, Castelló, Alacant i Terol, dels quals quatre eren del club d'Almussafes, van competir durant la jornada dominical en la cinquena prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana de la temporada 2012-2013.
Les pistes d'Agility del Club Agility Godaila, molt pròximes a la localitat d'Albal, van ser testimoni directe d'aquesta disciplina esportiva en els nivells I i II, que es va celebrar en dos mànegues per a cada una de les modalitats, des de primeres hores del matí.
Els cans participants, conduïts pels seus guies, van haver d'enfrontar-se a les fortes ratxes de vent per a demostrar la seua perícia davant dels diversos obstacles, que van ser seguits detingudament per la jutge encarregada de la prova, Carmen Valls. Finalment, la guia Eva Grau i el seu gosseta Liss van aconseguir la primera posició del podi en la categoria de grau mitjà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada