dimarts, 29 de gener de 2013

ELS PREMIS LITERARIS CIUTAT DE CARCAIXENT ARRIBEN A LA MAJORIA D´EDAT


Es presenten les bases de la XVIII edició a la biblioteca

Dimecres 30 de gener, es presentaren les bases de la XVIII edició dels Premis Literaris Soleriestruch de Narrativa Curta i Arminyana i Canut de Poesia 2013. L’acte  que va tindre lloc a les 19 hores, a la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent «Julián Ribera» (Jaume I, 33), on van intervindre  Isabel Gómez Vayá, regidora de Cultura i Educació, i Josep Gregori, editor de Bromera. A més, els assistents gaudiren de l’actuació d’El Club de los Feos, que han preparat Pròxima poesia, un homenatge als nostres poetes.
D’aquesta manera, el compromís de l’Ajuntament de Carcaixent amb el foment de la lectura i l’escriptura entre els joves arriba a la majoria d’edat i l’aposta ferma per aquesta iniciativa tan motivadora per als escriptors del futur es manté malgrat la crisi econòmica.
Els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent 2013 tindran la dotació següent, tant pel que fa als Premis Soleriestruch de Narrativa Curta com als Arminyana i Canut de Poesia: un primer premi de 400 €, un segon de 200 €, i un lot de llibres valorat en 150 € per a cadascun dels finalistes, un per cada categoria.
A més, les obres premiades, juntament amb les finalistes, seran publicades en un volum col·lectiu que editarà Bromera i que arreplegarà les edicions dels premis literaris de 2012 i 2013.
La participació està oberta a tots els joves valencians que cursen el segon cicle d’ESO, cicles formatius de graus mitjà i superior i batxillerat de la Comunitat Valenciana fins a una edat màxima de 18 anys. Els treballs participants, inèdits i en valencià, es poden presentar fins al 25 de març de 2013 a la Biblioteca Municipal de Carcaixent.
El jurat estarà format per la regidora d’Educació i Cultura o un representant, dos representants del sector educatiu que siguen docents en els nivells que cursen els participants, un autor de prestigi reconegut en el món de la literatura i un representant d’Edicions Bromera.
La resolució del jurat es comunicarà als autors premiats, i el lliurament dels premis tindrà lloc el dia 29 de maig de 2013, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent.

Si vols més informació, pots posar-te en contacte amb la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent a través del telèfon 962 467 243 o de l’a/e biblioteca@ayto-carcaixent.es. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada