dijous, 24 de gener del 2013

EL CENTRE CULTURAL DE BENIFAIÓ ACULL UNA ÀMPLIA EXPOSICIÓ SOBRE L’ENTORN I EL PAISATGE DEL MUNICIPI

L’obra de l’artista italià Domenico Marco Ranieri rep la visita d’escolars per a endinsar-se en el món del paisatge i la vegetació autòctona del terme

Fins al pròxim 3 de febrer es pot visitar en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió una exposició multidisciplinària amb elements de la vegetació i l’entorn del terme de Benifaió com a protagonistes.
Obra de l’artista italià Domenico Marco Ranieri la mostra endinsa al visitant, a través d’imatges i recreacions reals, en el paisatge de Benifaió, els seus llocs no explotats, l’aura com a qualitat dels objectes fotografiats en relació a la mirada de les persones, les empremtes que han anat deixant el pas del temps i la part més efímera de la naturalesa “creant així un vincle emocional entre les persones i la naturalesa de la zona”, segons destaca el seu autor.
S’han programat diverses visites d’escolars del municipi per a que els més menuts puguen conéixer, des d’un punt de vista diferent, la terra que ens rodeja, les plantes i la vegetació, tot des d’una mirada més artística.
En el matí de hui escolars de Benifaió han pogut visitar l’obra i fer preguntes sobre la mateixa a l’artista creador de la mostra.
Així, l’autor mostra a través d’aquesta obra una investigació artística sobre un paisatge específic, concretament la zona coneguda com La Falaguera pròxima a la Urbanització Pla dels Clotxes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada