dijous, 24 de gener del 2013

AGUILAR (PSOE): “L’ALCALDESSA D’ALZIRA IGNORA A LA COMISSIÓ DE TOPONÍMIA, A L’OPOSICIÓ I DE FORMA UNILATERAL LI POSA NOM A UNA AVINGUDA”.


La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, considera que el comportament autoritari de l’Alcaldessa està sent desmesurat. Ara, una vegada més, sense comptar amb l’oposició, ni amb la comissió de toponímia, li posa el nom a una avinguda de la nostra ciutat.
Segons Aguilar estos assumptes s’han de consensuar sempre com ha sigut durant molts anys, on els acords sobre condecoracions, reconeixements i posar noms als carrers, places o avingudes sempre eren unànimes. “Ara la Sra. Bastidas, fa i desfà al seu capritx, ignorant que hi ha altres formacions polítiques en la nostra ciutat”.
Aguilar informa que ha rebut una invitació per a la inauguració d’una avinguda per al dia 29 de gener a les 12 del matí i és la mostra de com actua la Sra. Alcaldessa d’Alzira; sense que el ple ho acorde ella inaugura, és a dir un total menyspreu als alzirenys.
La responsable socialista manifesta que acabem l’any 2012 denunciant la conducta antidemocràtica de Elena Bastidas, sobre l’assumpte de l’Hort de Redal. Li instem que començara el 2013 amb un comportament més democràtic, però com solem dir; “a la primera cullerà mosca”.
Aguilar afirma que el comportament personalista de la Sra. Bastidas, és molt greu perquè no consensua res i en estos assumptes on es premia el reconeixent i els mèrits dels ciutadans és totalment injust que no aconseguisca el respatler unànime, com ja li va ocórrer per primera vegada amb les medalles d’or de la nostra ciutat el passat mes de desembre.
L’edil socialista considera que la forma en què l’Alcaldessa d’Alzira està gestionat els reconeixements als ciutadans insignes de la nostra ciutat són totalment antidemocràtics. Amb això l’única cosa que aconseguix és que els homenatjats no tinguen la unanimitat que realment es mereixen.
Segons Aguilar una vegada més li diem a Elena Bastidas que així no es governa una ciutat. Amb la seua actitud l’única cosa que aconseguix és crispació i el menyspreu dels alzirenys. “La Sra. Bastidas és l’Alcaldessa de tots els alzirenys i no sols d’uns quants”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada