dissabte, 26 de gener del 2013

CULLERA PROMOCIONARÀ EL TURISME EN FITUR EL PRÒXIM 30 DE GENER


La Comunitat Valenciana ocuparà el Pavelló 7, unificant una mateixa imatge per a tota el territori autonòmic davall un espai de 1.643 m2.

                                                                                                                                    foto: Jordi Piris

Cullera participarà com a co-expositor del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València “València Terra i Mar”, amb estand propi en el qual es donarà a conéixer als professionals del sector i al públic en general tota l’oferta turística de Cullera i els seus atractius.
Entre les propostes d’aquesta edició destaca la presentació de la nova guia virtual per a Smartphone desenvolupada en col·laboració amb el Patronat Provincial “València, Terra i Mar”. Així mateix, es durà a terme  una campanya de dinamització amb un concurs per al públic que assistix a la fira.
També es promocionarà el paquet turístic “Escapada gastronòmica-cultural a Cullera”, des de 59 € per persona per a gaudir de la millor gastronomia i la visita d’espais culturals de gran singularitat. Inclou allotjament dos nits en règim d’AD, degustació gastronòmica d’arrossos i visites al Castell de Cullera, al Museu d’Història i Arqueologia, als Refugis de la Guerra Civil i a la Torre Sentinella del Marenyet.
Aquest paquet està creat per a estimular la desestacionalització del destí i que ha sigut possible gràcies a la col·laboració d’allotjaments, restaurants i agències de viatges de Cullera.
Finalment, cal destacar la promoció de la gastronomia local que es realitzarà a través d’un show cooking d’un arròs melós de confit d’ànec, boletus, carxofes i pilotetes, a càrrec del Restaurant El Racó del Far, membre del “Club de Producte Gastronòmic Artesans de l’Arròs”, a més, es repartirà entre els assistents, mostres d’Arròs Senyorial cultivat en els arrossars de Cullera.
La ciutat de Cullera oferirà, als milers de visitants que atrau cada any aquesta fira internacional, nombrosos i variats atractius turístics com les seues platges, el seu patrimoni historicoartístic, la seua gastronomia i el seu calendari festiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada