dissabte, 26 de gener del 2013

AGENTS DE LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ INTERVENEN 1940 QUILOS DE TARONGES


La intervenció s’inclou entre d'altres que s’estan duent a terme en la campanya de control, vigilància i prevenció de robatoris de productes citrícoles posada en marxa des del passat mes de setembre entre Policia Local d’Algemesí i la Policia Nacional Alzira-Algemesí, i en la qual, fins a la data, ja s’han recuperat un total de 3.931 quilos.

Agents de la Policia Local d’Algemesí van intervindre ahir divendres un total de 1.940 quilos de taronges al camí dels Canals, a la partida d’Algoletja. Aquesta intervenció s’inclou entre les diverses actuacions que s’estan duent a terme en la campanya de control, vigilància i prevenció de robatoris de productes citrícoles posada en marxa des del passat mes de setembre entre Policia Local d’Algemesí i la Policia Nacional Alzira-Algemesí, i en la que, fins a la data, ja s’han recuperat un total de 3.931 quilos.
Els fets es van produir sobre les 12:30h del passat, divendres 25 de gener, quan els agents de la patrulla de la Policia Local d’Algemesí van observar una furgoneta, amb 4 ocupants, que els va fer sospitar. Els agents van procedir a registrar el vehicle i van descobrir que en l’interior es trobaven les taronges sense la corresponent documentació. Els agents van confiscar el material i el van traslladar.
L’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Algemesí, Erich Vanacloig, ha explicat que s’ha intentat cobrir la major franja horària possible en el control dels camps del municipi, i especialment, en els punts on encara no s’ha dut a terme l’arreplega dels fruits per a evitar robatoris.
La Policia Local d’Algemesí realitza controls diaris, en col·laboració amb altres cossos de seguretat, a fi de verificar la procedència dels fruits transportats. Les intervencions es realitzen periòdicament per a previndre els robatoris en els camps des de l’inici de la campanya d’arreplega de cítrics.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada