dimarts, 22 de gener del 2013

BENIFAIÓ ACOLLIRÀ EL DISSABTE 26 DE GENER A MÉS DE 500 ATLETES EN EL SEU XIII DUATLÓN




 El Club Triesport Roquette ha organitzat un any més una de les proves esportives en què de forma habitual s’inscriuen un gran nombre de gent. De nou enguany s’han superat les expectatives. Segons confirmen des del club “més de 500 atletes de totes les edats han formalitzat ja la seua inscripció”, una participació d’èxit per a la XIII Duatlón Benifaió que se celebrarà dissabte que ve 26 de gener amb la Plaça Blasco Ibañez com a punt de meta i eixida.
Des del Club destaquen que este èxit es deu en part a què “la prova és puntuable per a la lliga autonòmica i a més tenim la sort d’organitzar un dels primers duatlons de l’any a la província”.
Participaren atletes no sols locals sinó a més arribats de municipis com Bétera, Puçol, Almoradí o Elx entre altres.
Sobre el recorregut, que tindrà lloc dins del nucli urbà de Benifaió, el club comenta que l’organització “esta sent perfecta, tant amb la regidoria d’esports, la policia local com amb protecció civil, tots estan col·laborant per a un perfecte desenvolupament de la prova”.
Els atletes més xicotets, en les categories de cadets, infantil, aleví, benjamí i multideporte tindran la seua eixida cap a les 9 del matí, estant prevista la finalització d’estes categories cap a les 12:00 h.
Els adults iniciaran la prova a les 16:00 h esperant concloga a les 18:00 h.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada