dissabte, 26 de gener del 2013

EL PORTAVEU SOCIALISTA EN LES CORTS VALENCIANES ANTONIO TORRES, ACOMPANYAT DEL DIPUTAT FRANCESC SIGNES I LA SENADORA ENCARNA LLINARES VISITARAN LA RIBERA ALTA EL PRÓXIM DILLUNS

El dilluns 28 de gener els parlamentaris socialistes estaran en la Ribera Alta, per a poder constatar les moltes deficiències que tenen els ciutadans de la nostra comarca.

Segons el secretari d’Organització dels socialistes en la Ribera Alta, Fernando Pascual, els parlamentaris socialistes no estan de vacacions com estan els del PP que no han volgut que el mes d gener s’òbriga el parlament dels valencians.
Pascual explica l’agenda de la visita dels diputats i càrrecs institucionals del PSPV-PSOE que recorreran la comarca de la Ribera Alta i que iniciaran la seua visita per Alginet.
La visita continuará en Alzira, on es realitzara una Roda de Premsa i posteriorment es desplaçaran a l’Hospital de la Ribera per a interessar-se per la problemàtica de les llistes d’espera, el funcionament i la falta d’aparcament d’este centre sanitari.
Posteriorment visitaran el col·legi Batallar en l’Alcúdia on estaran acompanyats per l’AMPA del centre per a protestar pels barracons que allí existixen.
Els parlamentaris socialistes acompanyats pel Secretari General de la Comarca Robert Martínez, per Alcaldes i portaveus socialistes acabaran la jornada l’Algemesí.
Pascual considera que esta és la millor manera d’estar prop dels ciutadans, amb estes iniciatives els socialistes demostrem que tenim vocació de servir els nostres veïns, nosaltres estem en cada racó de la comunitat valenciana per a proposar que hi ha una forma diferent de fer les coses.
Pascual afirma que junt amb la sanitat, l’educació és una altra de les grans víctimes del Govern de Fabra en la nostra comarca. A més, continuarem reclamant que El Govern del PP en la Generalitat pague d’una vegada el deute que manté amb els ajuntaments de la nostra comarca, generada majoritàriament per la prestació de servicis que són competència del propi Govern de la Generalitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada