dimarts, 11 de desembre del 2012

QFESTIVAL D’ALZIRA POSA EN MARXA LA CAMPANYA SOLIDÀRIA “MÚSICA PER MENJAR”


Qfestival posa en marxa la campanya “Música per menjar”, una iniciativa solidària que permet als assistents “pagar” part de l’import de les entrades dels concerts amb lots d’aliments, que seran destinats a la gent que no arriba a final de mes. Participen en la campanya importants artistes del panorama Indie espanyol com Sidonie, Iván Ferreiro, L’Engrunsadora Assassí, Jero Romero o Anni B Sweet.

El públic podrà adquirir les entrades a preu rebaixat i “pagar” la diferència amb lots d’aliments no peribles que s’entregaran a l’entrada del recinte del concert. La llista d’aliments vàlids estarà disponible en la web del festival www.qfestival.net. La gent que no li siga possible col·laborar amb aliments, podrà adquirir l´entrada estàndard, que estarà a la venda a preu normal. Tots els aliments recol·lectats seran entregats a bancs d’aliments i menjadors socials.
La campanya “Música per menjar” s’engloba dins del quint aniversari del Qfestival, i del 25 aniversari del Grup “Què Fem?” d’Alzira, entitat promotora del festival.
En la campanya “Música per menjar” participen importants artistes del panorama indie espanyol que se sumen a la iniciativa del Grup “Què Fem?” realitzant diferents concerts solidaris durant el primer trimestre del 2013, previs al Qfestival 2013 que tindrà lloc prop de l’estiu.
Els concerts programats per al primer trimestre del 2013 es realitzaran en la Sala Vintage d’Alzira.
QFestival ha aconseguit fer-se un buit en l’agenda de festivals gràcies al treball voluntari de més de 70 persones del Grup Què Fem, associació sense ànim de lucre, l’única motivació del qual ha sigut consolidar a Alzira una proposta cultural de referència, en la que tingueren cabuda tant bandes emergents, com altres ja consolidades.
Qué Fem ha comptat al llarg de les quatre edicions realitzades amb artistes nacionals i internacionals de la talla d’Iván Ferreiro, Standstill, The Zombie Kids, Smile, The Essence, Sexy Sadie, The Primitives, Estereotypo, Fuzzy White Casters, Reverend and The Makers, Midge Ure (Ultravox), Second, Wayne Hussey (The Mission), Katharina Franck (Rainbirds), Peter Hook (New Order/Joy Divisió), Sterlin, Polock, Limbotheque, Shining Crane, Virginia Díaz (Ràdio 3), Alter Eco, Shuarma (Elefants), etc.

Les entrades dels concerts estaràn a la venda durant este setmana en la seu del Grup Què Fem. Centre Sociocultural d’Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira. Tel. 96 240 26 90. www.qfestival.net



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada