divendres, 14 de desembre del 2012

LA CIUTAT DE LEÓN ACULL LES CLASSES MAGISTRALS DE l’INSTRUMENTISTA DE CULLERA JUAN CARLOS ALANDETE


L’instrumentista i catedràtic en el Conservatori Superior de València, Juan Carlos Alandete, dirigix a León els dies 14, 15 i 16 de desembre el II Curs de Trompeta que organitza el Centre Autoritzat Contrapunt i Joventuts Musicals de León.
Les lliçons magistrals d’este gran pedagog de Cullera completen l’oferta educativa de l’ensenyança de trompeta en la ciutat de Lleó i aprofundixen en el treball tècnic i interpretatiu de manera individual i en conjunt dels alumnes matriculats en este curs.
Este curs perseguix promoure la convivència i interacció entre alumnes de diferents centres i desenvolupar hàbits d’estudi eficaç, usant la tècnica de la trompeta com a punt de partida per a desenvolupar aprenentatges significatius.
Juan Carlos Alandete, impartix docència al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, al mateix temps que oferix cursos i classes magistrals per tot el territori espanyol.
En la faceta com a solista de Juan Carlos Alandete destaquen les seues actuacions, entre altres, amb els orfeons donostiarra i pamplonés. A més ha realitzat gires per les principals ciutats d’Amèrica, Àsia i Europa sota la batuta de directors com Zubin Metha, Gustavo Dudamel, Rafael Frühbeck, Kurt Sanderling, Josep Pons o Enrique García Asensio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada