dijous, 13 de desembre del 2012

L´ASSOCIACIÓ CULTURAL K-LIDOSCOPI DE CULLERA PRESENTA LES BASES DEL II FESTIVAL NACIONAL DE CURTMETRATGES


Les obres finalistes constituiran el programa de les sessions de caràcter públic, que tindran lloc del 24 al 27 d’abril de 2013.

L’associació cultural de Cullera k-lidoscopi organitza, dintre de les activitats culturals programades per a l’any 2013, el II Concurs Nacional de Curtmetratges de Cullera.
Després de l’èxit de participació obtingut en la passada edició del festival en què es van arreplegar quatre-cents curtmetratges presentats a competició, l’associació cultural de Cullera posa a disposició dels professionals de l’audiovisual de tot l’estat espanyol les bases del seu II festival nacional.
La passada edició, celebrada a l’auditori municipal de Cullera durant el mes d’abril de 2012 va destacar per la participació de produccions realitzades tant en format cinematogràfic com viodeográfic, moltes d’elles amb nombrosos premis nacionals i internacionals en els seus diferents apartats y per l’homenatge a l’actriu de la sèrie de tv, l’Alqueria Blanca, Maria Marotto.

L’associacióCultural K-lidoscopi de Cullera celebra el seu II Festival de Curtmetratges sobre les BASES següents :

PARTICIPANTS
Podran participar tots els cineastes i aficionats residents en l’Estat espanyol.

FORMAT
Totes les obres es presentaran exclusivament en sistema DVD independentment del format o suport en què s’hagen realitzat.

TEMÀTICA
Els curtmetratges es classificaran en els grups següents:
-Argumental
-Documental
-Animació
-Escolar

DURACIÓ DELS CURTMETRATGES
La duració de cada curtmetratge no podrà sobrepassar els 30 minuts. No s’admetran treballs realitzats amb anterioritat a l’any 2011.
INSCRIPCIÓ
El termini màxim de recepció per a la inscripció i enviament dels curtmetratges finalitzarà el dia 15 de març de 2013. Les dades del curtmetratge s’enviaran per mail a la direcció següent:
klidoscopi_curts@yahoo.es

Les dades seran les següents: títol de l’obra, direcció, intèrprets, guió, fotografia, música, muntatge, adreça postal, e-mail i telèfon de l’autor.

Cada DVD haurà d’estar protegit amb l’estoig corresponent i estar convenientment identificat. Tots els curtmetratges presentats a concurs, per entendre que no són obres úniques, quedaran en poder de l’entitat organitzadora, per la qual cosa no es tornaran als seus autors. En tot cas, l’organització es reserva el dret d’ús amb caràcter cultural o promocional, hagen sigut o no premiats en el certamen.

JURAT
Totes les obres rebudes seran visionades per un jurat que seleccionarà les que hauran de ser considerades com a obres finalistes i que constituiran el programa de les sessions de caràcter públic, que tindran lloc del 24 al 27 d’abril de 2013. El palmarés es donarà a conéixer als autors premiats i, de forma general, a través dels mitjans de comunicació.
La fallada del jurat serà inapel·lable.

ACTE DE CLAUSURA I ENTREGA DE PREMIS
Tindrà lloc el dissabte 27 d’abril de 2013 com a clausura de tots els actes realitzats durant el certamen.

PREMIS I MENCIONS ESPECIALS
-Argumental: 600 euros i trofeu.
-Animació: 300 euros i trofeu.
-Documental: 300 euros i trofeu.
-Escolar: trofeu i diploma acreditatiu.

Amb mencions de la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor guió, millor fotografia, millor banda sonora i millor muntatge.


II FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI
c/ Ramón i Cajal, 28
46400 Cullera (València)
Correu electrònic: klidoscopi_curts@yahoo.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada