dijous, 13 de desembre de 2012

ELS ESCOLARS D’ALZIRA ENCETEN EL CURS ANANT AL TEATRE


Mil xiquets i xiquetes d’infantil i del primer cicle de primaria han passat pel Gran Teatre d’Alzira

La regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Alzira i Engrata Teatre han posat en marxa aquest curs una campanya escolar per tal d’introduir el teatre entre els més menuts. Mil xiquets i xiquetes d’infantil i del primer cicle de primaria han passat pel Gran Teatre d’Alzira durant els mesos de novembre i desembre per tal de gaudir del teatre infantil a càrrec de la companyia alzirenya Engrata Teatre.
La campanya es va iniciar el passat mes de novembre amb sessions de l’espectacle Fa sol, per a l’alumnat d’infantil i de Carrers, per a l’alumnat de primària. Al llarg de tres dies, els escolars alzirenys acompanyats dels seus mestres, van assistir en horari lectiu a les representacions, a més de comptar amb la guia didàctica per a treballar els continguts de l’obra de teatre a classe. Les sessions de teatre escolar tingueren lloc els dies 12, 14 i 15 de novembre i es tancaren amb les últimes representacions el passat dimarts, 11 de desembre.
Les obres escollides, en aquesta primera campanya escolar conjunta, es caracteritzen pel seu vessant didàctic. En el cas de Fa sol, els payasos Pupetes i Nota introduixen els més menuts en el món de la música, mentre que Carrers és un espectacle d’alt contingut didàctic i amb reivindicació social amb la col·laboració del prestigiós pedagog, Francesco Tonucci.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada