dijous, 13 de desembre del 2012

ALMUSSAFES IMPLANTA LA XARXA WIMAX MÉS COMPLETA D’EUROPA


Divendres que ve dia 14, a les 11 hores, la sala de conferències del Centre Cultural serà la seu de la presentació del projecte Sona Wi-Fi de la Diputació de València.

El diputat de Modernització, José Manuel Haro Gil, l’alcalde president de l’Ajuntament d’Almussafes i, al seu torn, regidor delegat de Comunicació, Albert Girona Albuixech i la primera tinent d’alcalde, Mª Carmen Santos Juanes informaran els assistents de les principals característiques d’esta xarxa Wimax
El projecte iniciat per la Diputació de València en 2010 arriba a la seua última fase i inicia la comercialització per mitjà de l’operadora assignada. La Diputació ha triat Almussafes com a primer municipi de la comarca de la Ribera per a realitzar la presentació pública del Sona Wifi.
Més de 150 municipis, entre els que es troba Almussafes, compten ja amb la cobertura d’autoprestació que permet la interconnexió de tots els edificis municipals, permetent a més la connexió gratuïta d’estos amb el Centre de Procés de Dades de la Diputació, facilitant en gran manera l’accés a les aplicacions corporatives desenvolupades per la Diputació, així com la possibilitat de compartir dades entre tots els municipis de la província.
Esta fase, que ja es troba operativa en eixos municipis, dóna pas ara a la fase de comercialització, fase en què l’operadora Eurona comença a oferir servicis al ciutadà a preus altament competitius.
El projecte de la Diputació, que complix els terminis assignats inicialment, culminarà al desembre de 2013, data en què estaran plenament connectats els 265 municipis de la província de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada