dijous, 13 de desembre del 2012

ESTUDIANTS DEL MÀSTER DE CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC VISITEN ALZIRA


 Demà, divendres 14 de desembre, es realitzarà a Alzira una jornada de treball del Màster Universitari en Conservació del Patrimoni Arquitectònic, organitzat pel departament d’Expressió Gràfica Arquitectònica, Àrea d’Expressió Gràfica Arquitectònica, de la Universitat Politècnica de València.
El Màster s’inscriu en el programa d’Arquitectura, Edificació, Urbanística i Paisatge.
Dins de l’assignatura d’Interpretació i Posada en Valor del Patrimoni, s’inclou esta activitat que constarà de dos parts. La primera sessió se celebrarà en el MUMA, a partir de les 10:45 hores; la segona, tindrà lloc en el Paratge Natural Municipal de la Murta on els assistents visitaran les ruïnes del monestir de la Mare de Déu de la Murta.
La conservació i la gestió del patrimoni arquitectònic constituïxen un àmbit econòmic i cultural de primera magnitud en el qual intervenen els sectors públics i privats, guiats per una demanda social cada vegada més exigent. Per això, és necessària la formació d’un professional, altament qualificat i especialitzat, que puga donar resposta a esta demanda i que siga capaç de planificar i gestionar estes inversions. Els alumnes obtindran la titulació de Màster Universitari en Conservació del Patrimoni Arquitectònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada