dimarts, 11 de desembre del 2012

L’ALCALDESSA D’ALZIRA IMPOSA LA INSÍGNIA DE PLATA D’ALZIRA A ARACELI ALFARO


Araceli Alfaro va rebre, el passat mes de novembre de mans de la Princesa d’Astúries, la Menció Honorífica dels Premis Estatals al Voluntariat Social 2012.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, li ha imposat, este matí a Araceli Alfaro la Insígnia de Plata de la Ciutat. Un reconeixement, més que merescut, per a esta alzirenya d’adopció que tant ha treballat a favor dels drets de les persones sordes.
Araceli Alfaro va rebre, el passat mes de novembre de mans de la Princesa d’Astúries, la Menció Honorífica dels Premis Estatals al Voluntariat Social 2012. Actualment, és responsable de la Comissió de Persones Sordes Majors, si bé, ha exercit la presidència d’APESORIAL (Agrupació de Persones Sordes d’Alzira) i de FESORD CV (Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana).
Bastidas li ha agraït tot el treball realitzat en la Ciutat en pro de les persones sordes i l’ha animat a continuar amb eixa lluita constant que tants fruits els ha donat al col·lectiu.
En l’acte de hui, a més de l’alcaldessa i de membres de la Corporació Municipal, també han volgut acompanyar l’homenatjada la presidenta de FESORD CV, Amparo Minguet, així com familiars i membres de l’Associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada