dimarts, 11 de desembre del 2012

SOM I ESTEM VEN A ALMUSSAFES EL CALENDARI SOLIDARI 2013


 La localitat d'Almussafes ha viscut la primera jornada de venda del calendari solidari de 2013, editat per l'Associació de Discapacitats Físics i Psíquics de Benifaió i Almussafes SOM I ESTEM. Els integrants de l'associació s'han instal·lat enfront del Mercat Municipal per a iniciar la disbribució dels 1.100 exemplars de la publicació que patrocina l'empresa Roquette, la presentació oficial de la qual es va celebrar diumenge passat dia 2 en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.
Els mil cent exemplars del calendari solidari editat per SOM i ESTEM per a il·lustrar els 365 dies de l'any 2013 ja comencen a vendre's. Un any més, l'Associació de discapacitats psíquics i físics apel·la a la solidaritat dels ciutadans d'Almussafes i Benifaió, perquè no dubten a adquirir la publicació per a la que s'ha establit un preu simbòlic de 5 euros.
La publicació també comptat, en aquesta ocasió, amb la col·laboració de multitud de rostres coneguts, que no han dubtat a brindar la seua imatge per a cada un dels mesos de l'any, reportatges fotogràfics en què els 34 membres de l'entitat – dels que un 30% són d'Almussafes - han tingut una presència protagonista.
El dissenyador Francis Montesinos, actors com Carme Juan o Nani Jiménez, cantants com Alejandro Parreño, presentadors com Eugeni Alemany i Paco Morrió, entre altres famosos il·lustren un calendari solidari que continuarà venent-se durant els pròxims dies. La pròxima cita serà el dijous enfront del Mercat de Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada