dimarts, 11 de desembre del 2012

CREU ROJA FA UNA CRIDA PER A ATENDRE A 70 FAMÍLIES D’ALZIRA


L’objectiu de la Crida d’Ajuda de Creu Roja en la capital de la Ribera Alta és per a repartir aliments de primera necessitat a un nombre més gran de persones

La distribució d’aliments és una de les accions més importants de la Crida d’Ajuda llançat per Creu Roja Espanyola ('Ara + que mai') a fi d’incrementar el seu suport a les persones afectades per la crisi al nostre país. Per això, l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Alzira llança des de hui una Crida a associacions, entitats i ciutadans de la ciutat, a fi d’atendre a 70 famílies a través de l’entrega de productes no peribles.
La Crida es dirigix a persones d’Alzira que han vist “fragilizada” la seua situació recentment. Alguns dels perfils són famílies amb tots els seus membres en desocupació; xiquets que viuen en llars pobres; persones majors amb responsabilitats familiars sobrevingudes per la precarització familiar; persones parades de llarga duració; i jóvens en desocupació. En total, es tracta de 70 famílies que necessiten el suport de Creu Roja Espanyola, i de tota la societat d’Alzira.
La campanya s’inicia hui però naix amb vocació de prestar suport continuat a les persones objecte de la Crida, almenys mentres no millore la seua situació. El voluntariat de Creu Roja a Alzira s’encarregarà del magatzematge i distribució d’aliments no peribles a les famílies. Per a això, sol·licita a associacions, entitats i ciutadans màxima col·laboració.
Creu Roja Espanyola llança la Crida “Ara més que mai” a Alzira, encara que ja té una àmplia trajectòria de treball en la intervenció social amb els col·lectius més vulnerables de la localitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada