dissabte, 15 de desembre del 2012

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE CULLERA SE SUMA A LES PROTESTES DE LA RIBERA CONTRA EL DEUTE DEL CONSELL

Jordi Mayor


Major: Ernesto Sanjuan i el seu equip de govern són els primers que haurien d’estar ací per a reclamar el deute del consell.

La Generalitat Valenciana no ha complit amb la seua part i ha trencat el principi de lleialtat institucional.

El portaveu socialista s’ha compromés ha continuar realitzant accions reivindicatives fins a aconseguir el pagament dels dos milions d’euros que deu la Generalitat a l’ajuntament de Cullera.



Prop d’un centenar de persones de Cullera s’han sumat aquest dissabte a altres municipis de la Ribera com Sueca o Alamussafes en un acte de protesta pel deute del Consell davall el lema  “Fabra paga o ves-te´n”.
 L’acte, que ha tingut lloc a les 12h a la porta de l’Ajuntament, ha comptat amb la presència del portaveu municipal socialista, Jordi Major acompanyat pels membres de l’agrupació socialista local i per un centenar de ciutadans.
Major ha destacat en la lectura d’un manifest que els socialistes es reunixen hui davant de tots els ajuntaments per a exigir al Govern de Fabra que pague el que ens deu o que se’n vaja a sa casa.
Segons el portaveu municipal de Cullera, en aquests moments de crisi ens trobem amb una Generalitat incapaç de pagar el que ens deu. “Ajuntaments, col·lectius i empreses hem complit amb la nostra part del contracte, hem fet obres i serveis a través de convenis amb la Generalitat o subvencionats per ella, però la Generalitat Valenciana no ha complit amb la seua part i hi ha trencat el principi de lleialtat institucional”.

Major ha criticat en la seua intervenció el silenci que la Generalitat ha mantingut davant de les reiterades peticions perquè paguen el que deuen al nostre pobles i ciutats. “Ens resulta indignant, la Generalitat i el seu president amb la seua actitud, són un mal exemple per al conjunt de la societat valenciana. A aquesta situació de vergonya, cal afegir que tampoc paga els medicaments a les farmàcies, ni els programes d’ocupació ni els més bàsics d’assistència social.
Major ha exigit en el seu manifest al Govern de la Generalitat Valenciana el pagament integre del deute que té amb els pobles i ciutats del país, el pagament a totes les associacions, empreses i persones que han confiat i que han complit i que ara no poden cobrar i el pagament dels interessos de demora conforme marca la llei.
El portaveu socialista s’ha compromés ha continuar realitzant accions reivindicatives fins a aconseguir el pagament dels dos milions d’euros que deu la Generalitat a l’ajuntament de Cullera i a tot el poble.
Segons el portaveu socialista, molts ajuntaments estan prestant uns serveis però no poden pagar als  proveïdors.
A Cullera els dos milions d’euros que deu la Generalitat són en concepte de subvencions a l’Escola Municipal d’Adults, a la Residència de la Tercera Edat, al pla de dinamització turístic, etc.. “fins ara no s’ha cobrat res perquè Rajoy ha obligat que primer es paguen els deutes als bancs i els interessos que té d’eixos deutes i finalment als ajuntaments i a les persones. “L’escola d’adults ja va rebre una reducció important de la subvenció que tènia i una reducció important de tots els servicis que oferia. l’Ajuntament està pagant el sou dels treballadors però no esta rebent la subvenció i eixos diners podrien dedicar-se a altres servicis com l’atenció domiciliària.”
Finalment Major ha lamentat l’absència de l’alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuan i al seu equip de govern que “és el primer que hauria d’estar ací per a reclamar que pague el que és del poble per damunt dels colors polítics dels partits”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada