divendres, 14 de desembre del 2012

EL RC ALZIRA REP AL CAU EN L’ÚLTIMA TROBADA DE LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA



Després de dos setmanes de parada de lliga, torna el rugbi al poliesportiu Jorge Martínez Aspar. Este dissabte a les 17 h, el RC Alzira, rep al CAU de València.
L’Alzira ocupa l’última plaça de la classificació amb quatre punts, mentres que el CAU, amb huit, és penúltim en un grup de Quatre.
Amb esta trobada, finalitza la primera fase de la competició, a partir d’ací, es jugaran les fases d’ascens i descens. Es dóna la paradoxa que en el cas que els alzirenys aconseguiren guanyar, amb només dos victòries podrien jugar la fase d’ascens.
Per a la trobada, Tomás Pardo compta amb les baixes importants del capità, David Ferrer, i del jove Pablo Pepiol que es va lesionar en el partit que va jugar amb la Selecció Valenciana el passat 6 de desembre. Es recuperen per a la partida Salva Llorens i quasi amb tota seguretat Ximo Fraile.
Tres jóvens de la pedrera del RC Alzira amb la Selecció Valenciana

La passada setmana diversos jugadors de la pedrera del Rugbi Club Alzira, van disputar trobades amb la Selecció Valenciana en les seues respectives categories, mentres Aitor Tribaldos assistia a Tavernes de la Valldigna a una concentració de la selecció M-16, Yannick Pardo jugava en Cullera amb la M-18 i Pablo Pepiol amb la M-20.
Estes trobades, servixen de preparació per al campionat de seleccions autonòmiques que se celebrarà el pròxim mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada