dijous, 13 de desembre del 2012

ALZIRA ENTREGA ELS PREMIS D’INNOVACIÓ EDUCATIVA I FOMENT LECTOR


La Casa de la Cultura va acollir dimarts passat l’entrega dels Premis d’Innovació Educativa i Foment Lector.
El XIV Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira, organitzat des de la regidoria d’Educació, naix com un estímul a l’experimentació i innovació educativa que es desenvolupa en les aules dels centres escolars. Es pretén promocionar i donar suport als processos d’ensenyament i aprenentatge implícits en el treball de molts docents i professionals de l’educació decidits a millorar l’ensenyança i la formació de les generacions futures.

A l’edició d’enguany, s’han presentat un total de 14 experiències. En la categoria d’Educació Infantil, Primària i Educació Especial, la guanyadora ha sigut l’experiència titulada “Estanys Band: l’Educació dónes de l’art”, realitzada en el CEIP Joan Carles I d’Almenara, a càrrec de Lluís Granell. En la categoria d’Educació Secundària, AU i Ensenyament Especialitzat, el guanyador ha sigut el projecte titulat “Voluntariat Informatu”, presentat per l’IES Sucro d’Albalat de la Ribera, realitzat per l’equip docent format per Francis Borrás, Mª José Martínez, Francesc Montagud, Claudi Parrell, Juan Salvador i Hilari Carrión.
El IV Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira, organitzat per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Bromera, té com a objectiu potenciar i donar suport a les diverses actuacions que des dels centres escolars i des d’altres àmbits de la societat es duen a terme per a fomentar i consolidar l’hàbit lector. En esta edició s’han presentat 13 experiències.
El projecte guanyador ha sigut el titulat “Collins també llig” presentat per l’IES Lluis Simarro de Xàtiva, a càrrec de Paco Ybias i Francesca Ballester.
El I Premi Llegir 2012, organitzat per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, naix per a fomentar la creació i la difusió d’articles que impulsen la lectura, facen una defensa justificada o aporten elements de reflexió sobre els llibres i la cultura impresa.
Dels 91 articles presentats a esta primera edició, ha resultat guanyador el titulat “Resurrecció” de Manuel Baixauli. Ha quedat com a primer finalista l’article titulat “A la recerca del lector social” de Joan Portell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada