divendres, 7 de desembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA ES CONCENTRARÀ EL PRÒXIM DISSABTE EN LA PORTA DE L’AJUNTAMENT PER A RECLAMAR EL DEUTE QUE TÉ LA GENERALITAT AMB ELS ALZIRENYS.



Isabel Aguilar

La secretària general dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, considera que el president dels Valencians no pot eludir la seua responsabilitat.
Aguilar informa que la comissió executiva ha acordat concentrar-se dissabte que ve dia 15 de desembre per a expressar el malestar i conscienciar l’Alcaldessa que és necessari que el Partit Popular es pose a treballar en positiu i tinga en compte que els més de 5 milions que el Sr. Fabra deu als alzirenys ens estan impedint que els nostres servicis públics siguen de qualitat.

Segons Aguilar la situació econòmica i financera del municipi es troba en el límit i això ho veurem molt prompte quan tractem els pressupostos per al 2013. Aguilar afirma que el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament d’Alzira està dificultant la gestió econòmica, són dificultats que s’agreugen per l’incompliment dels diferents compromisos adquirits pel Govern Valencià del PP.
La dirigent socialista assegura que esta realitat compromet la capacitat del municipi per a fer front a curt termini a les seues obligacions i també a les necessitats que diàriament ens demanen els nostres veïns i veïnes.
La líder socialista ha declarat que, “encara que vull pensar que no hi ha cap intencionalitat d’empobrir més encara al nostre Ajuntament, eixe està sent el resultat de les decisions preses pels governs del Partit Popular de la Generalitat, sent còmplice l’Alcaldessa d’Alzira pel seu silenci”.
Aguilar ha criticat que el President dels valencians "no paga ni els medicaments, ni el 'Xec vivenda' a milers de persones que van confiar en la Generalitat quan van adquirir una vivenda protegida, ni als emprenedors que són el futur d’esta Comunitat, ni tan sols als dependents.
Aguilar anima a tots els alzirenys que es concentren en la porta de l’Ajuntament el dia 15 de desembre i no consentir més burles, ni més retalls. “El President Fabra i El Govern del Partit Popular no pot, ni ha de continuar enganyant als alzirenys”.
Segons Aguilar l’objectiu dels socialistes en esta concentració és demanar al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que "pague o que se’n vaja a sa casa", perquè en estos moments, la Generalitat no està pagant a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada