divendres, 7 de desembre del 2012

COMPROMÍS PER ALZIRA RECLAMA EL TANCAMENT URGENT DE LES PARCEL·LES AL VOLTANT DE LA FIRA DE NADAL PER A EVITAR ACCIDENTS


Bloc- Compromís per Alzira fa anys que demana a l’Ajuntament d’Alzira
que exigisca als propietaris de les parcel·les de Tulell que les netegen i que les tanquen per a evitar accidents.

Des de Bloc-Compromís per Alzira afirmen que la denúncia l’han realitzada fins i tot dos vegades a l’any, una abans del curs escolar per la proximitat de centres educatius i una altra pel desembre ja que algunes de les parcel·les més abandonades i perilloses estan en la zona on s’instal·la la fira. Algunes estan abandonades a mig construir, estan plenes de puntals de ferro, materials de construcció trencats, sense cap separació entre la vorera i el solar i on una caiguda podria tindre conseqüències.
Compromís per Alzira considera que l’Ajuntament ja hauria de tindre previst prendre mesures en aquestes parcel·les que garantiren la seguretat dels ciutadans abans d’autoritzar la instal·lació de la fira. “Una vegada més, hem de lamentar que la fira està en marxa sense haver millorat la seguretat de les parcel·les més pròximes a la mateixa”. Afirma l´agrupació d´Alzira.
Compromís lamenta la falta d'interès de les autoritats per millorar tant la seguretat dels ciutadans com per intentar donar una bona imatge de la ciutat als alzirenys i a les persones que venen a la fira de tota la comarca i reclama a l’Ajuntament que procedisca al tancament urgent d’aquestes parcel·les.
Segons expliquen des de l ágrupació, “tenim encara dos dies de festa aquest cap de setmana. I al mateix temps, demanem a la senyora Alcaldessa i regidors responsables que siguen més diligents en el futur en aquesta i altres situacions on estiga en joc
la seguretat de les persones i la imatge de la nostra ciutat”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada