divendres, 7 de desembre del 2012

L’ALCALDE DE SANT JOANET RECLAMA A LA CONSELLERIA LA CONSTRUCCIÓ D’UNA NOVA DEPURADORA


Enguany tornaran a ser agraciats amb la loteria els desvergonyits i mentrestant els servicis mínims per a la depuració de les aigües de Sant Joanet, estan onze anys esperant una resposta”.

L'alcalde de Sant Joanet reclama a la Conselleria Infraestructures que es construïsca una nova Depuradora per a les aigües residuals per això ha presentat una esmena perquè s'incloga en els pressupostos de la Generalitat.
L'alcalde socialista de la població de Sant Joanet, Evarist Ribes, s'ha reunit amb els responsables del PSPV en la Ribera Alta per a fer-los entrega d'una esmena per a la inversió per part del Govern Valencià en una Depuradora en esta població.
Segons Ribes des de l'any 2001 està fent gestions perquè esta inversió siga una realitat i es puga solucionar un problema que des de la Conselleria Infraestructures no atenen.
Ribes espera que en esta ocasió s'incloga en els pressupostos de la Generalitat del 2013 esta inversió tan necessària per als veïns de Sant Joanet que el grup socialista presentarà en les Corts Valencias i debatrà en el ple de pressupostos.
El primer edil recorda que són molts anys donant tombs d'un lloc a un altre i encara no té una resposta positiva, sobre la necessitat solucionar un tema que millora el medi ambient.
El secretari General dels socialistes en la Ribera Alta, Robert Martínez, ha declarat que després d'onze anys i sent la Conselleria Infraestructures i l'empresa pública EPSAR, la responsable de la depuració de les aigües residuals es fa necessari que s'invertisca en este municipi de forma immediata.
Segons Martínez l'EPSAR hauria de gastar-se els diners en el que representa la seua comesa i deixar d'emplear els diners del cànon del sanejament de les aigües en Aeroports sense avions i en traductores.
Martínez assegura que “hi ha formes diferents de governar i precisament les maneres del partit Popular són un exemple que s'ha de seguir. Ara és el moment de gestionar bé els diners dels nostres ciutadans i lluitar contra els pocavergonyes”.
El líder dels socialistes de la Ribera Alta, manifesta que “enguany tornaran a ser agraciats amb la loteria els desvergonyits i mentrestant els servicis mínims per a la depuració de les aigües de Sant Joanet, estan onze anys esperant una resposta”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada