dissabte, 15 de desembre del 2012

EL CLUB DE PATINATGE D'ALGINET PRESENTA EL LLIBRE "20 ANYS DE PATINATGE A ALGINET"


El Club de Patinatge d'Alginet ha celebra el seu 20 aniversari editant un llibre que recull anècdotes, vivències, història i trajectòria dels patinadors i patinadores que han passat pel Club.
El divendres 14 de desembre, a la Casa de Cultura d'Alginet, Salvador Catala, president del Comitè Artístic de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Pepe Bonet i Eduardo Part membres del consell del Club de Patinatge d'Alginet, Belen Sanchis, Presidenta del Club i Mª Luz Ruiz, entrenadora del Club van ser els ponents de l'acte de presentació oficial del llibre "20 anys de patinatge a Alginet".
Català va remarcar la importància del Club i la seua projecció nacional, "part d'eixa projecció es deu a la responsabilitat que ha pres el club en formar a nivell tècnic als alumnes i participar en els cursos que imparteix la Federació. La Federació te com a objectiu, facilitar als clubs les ferramentes necessàries per a innovar i buscar la professionalització d'alumnes i professors".
Tant Belen Sanchis, Eduardo Prat i Pepe Bonet van explicar la importància de fer aquest llibre i el treball i esforç que ha suposat fer una recopilació de 20 anys d'història.
El llibre busca recordar les anècdotes i les vivències que ha viscut el club, la trajectòria dels patinadors i patinadores del club i més de 2.000 fotografies.
El llibre es pot adquirir en qualsevol llibreria del poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada