divendres, 7 de desembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA ES REUNIX AMB ELS VEÏNS DE L´ALQUERIETA PER A BUSCAR SOLUCIONS ALS PROBLEMES DEL BARRI


En l’Ajuntament d’Alzira es van reunir el passat dimecres amb l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, els portaveus dels diferents grups polítics amb representació en el Consistori, representants de la Policia Nacional, de la Policia Local d’Alzira, així com de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, per a analitzar de forma detallada el problema existent en el barri i buscar solucions.
Després d’esta reunió, tots els allí presents han adquirit el compromís de:
Intensificar els mitjans humans i materials per a garantir la seguretat en el barri. Un fet que es mantindrà amb la col·laboració, braç a braç, de la Policia Nacional amb la Policia Local d’Alzira.
Redoblar esforços perquè es complisquen les Ordenances Municipals, especialment les que fan referència a la neteja urbana, locals insalubres i la tinença d’animals i quadres en cases particulars.
Implicar a la Fiscalia de Menors en aquells casos en què es considere necessari, perquè actue en aquelles famílies desestructurades, amb fills menors d’edat, perquè intervinga i done solució als problemes d’absentisme escolar i delinqüència juvenil.
En definitiva, totes les parts presents en la reunió, s’han compromés que els problemes que afecten el barri de l’Alquerieta tinguen prioritat en les seues actuacions. Un fet que podrà comprovar-se en la pròxima reunió que els mateixos mantindran en el mes de gener, on es podrà avaluar la seua efectivitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada