dilluns, 10 de desembre del 2012

AGUILAR (PSOE): ELS MÉS DE DOTZE MILIONS QUE ENS COSTA ALS ALZIRENYS L´ASSUMPTE DE L´HORT DE REDAL ÉS MOLT SERIOS.


Ara és el moment que se celebre una comissió que dirimisca les responsabilitats d’esta mala gestió.

Isabel Aguilar
La portaveu socialista d´Alzira, IsabelAguilar qualifica les declaracions de la portaveu del Partit Popular d’infantils, sense rigor i de rabinada. “Els més de dotze milions que ens costa als alzirenys l’assumpte de l’Hort de Redal és molt seriós”.
Segons Aguilar ací no valen les favades ni les bestieses, els alzirenys estan cansats de tanta distorsió. Ara és el moment que tal com es va acordar en el Ple del nostre Ajuntament, se celebre una comissió que dirimisca les responsabilitats d’esta mala gestió de què ens recordarem, com a mínim, fins al 2020.
Aguilar afirma que hi ha moltes coses que han de quedar clares i per a això s’ha de celebrar una comissió amb totes les garanties d’igualtat i de trasparecía, perquè així serà l’única manera de saber tota la veritat del que ocorre.
L’edil socialista com a ponent de la comissió ha presentat un escrit en el que sol·licita que s’entregue una còpia de l’expedient a la ponent i cada un dels membres d’esta comissió especial o extraordinària, perquè tots puguen saber el que figura en esta expropiació i com s’ha desenvolupat tot des de 1985.
Aguilar considera necessari que s’amplie la llista dels compareixents, “és ineludible que participen l’anterior secretari de l’Ajuntament, l’anterior Cap d’Urbanisme i altres funcionaris que figuraren en l’expedient com a intervinents del mateix”.
Aguilar manifesta que és obligatori que els compareixents els diguen als alzirenys perquè des de 1999 fins al 2002, la Conselleria d’Urbanisme no va aprovar el nou Pla General i quines van ser les conseqüències d’això; entre elles que el centre comercial d’Eroski se n’anara a Carcaixent.
La dirigent socialista ànima a la Sra. Alcaldessa a què per respecte als ciutadans no pose traves perquè esta comissió d’investigació de l’expropiació de l’Hort de Redal tinga les màximes garanties com així ho va manifestar en l’acord de ple que es va realitzar el passat mes d’octubre.
La portaveu socialista considera que en este assumpte que ens costa als alzirenys dotze milions d’euros, l’Alcaldessa d’Alzira no pot defugir, ni amagar-se, ha d’aclarir junt amb els membres de la comissió el funcionament d’esta comissió. “Una bona manera d’aclarir este assumpte seria convocar un altre ple on amb claredat s’acorde quina funció té esta comissió per a investigar l’expropiació de l’Hort de Redal de 1985, afirma la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada