dilluns, 10 de desembre del 2012

L´ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE SUECA INAUGURA UNA EXPOSICIÓ DE REGALS DONATS PER COMERÇOS DEL MUNICIPI


 L’Associació de Donants de Sang de Sueca va inaugurar, divendres passat, l’exposició anual en la qual mostren tots els regals que empreses i comerços de la ciutat, i d’altres municipis pròxims, han oferit per a ser sortejats entre tots els donants al finalitzar l’any.
A l’acte van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la festera major, Esther Adroguer, i algunes components de la seua cort d’honor; els regidors, Carlos Ramírez i Lucas Ferrando; així com representants de diferents associacions del municipi.
La presidenta de l’Associació de Donants de Sang, Manuela Godoy, i el coordinador, José Baldoví, van donar la benvinguda a tots els assistents i van tindre paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, pel suport que sempre ha brindat a l’associació, i per als comerços de Sueca que havien col·laborat.
l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va remarcar la importància d’actes “tan reconfortants com este, en els quals prima la solidaritat de les persones. Voldria donar l’enhorabona als promotors d’esta iniciativa, Manuela i Jose, perquè han aconseguit que la crisi no es reflectisca en esta exposició de regals, aconseguint una gran col·laboració per part dels comerços de Sueca”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada