dimarts, 6 de novembre del 2012

PSOE D’ALZIRA ACUSA L’ALCALDESSA D’INSOLIDÀRIA PER NO ACCEPTAR QUE LA PAGA EXTRA DE NADAL ES DESTINE A LA COMPRA D’ALIMENTS



La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que l’actitud de l’Alcaldessa d’Alzira és la d’una dirigent insensible davant de la situació real de crisi i que demostra la seua verdadera conducta insolidària pels qui necessiten el més essencial, que és el menjar per a poder alimentar-se.
En el ple de passat dimecres, el Partit Socialista va proposar que la paga dels regidors i la del personal de confiança fora a Cáritas, concretament a la partida per a la compra d’aliments.
Aguilar afirma que la incomprensió del Partit Popular i no saber separar les propostes polítiques de les humanitàries, els va portar a no poder votar tots a favor de la mateixa proposta. El Govern del Partit Popular va exposar arguments que res tenien a veure amb la proposta que van realitzar els socialistes, van arribar a comparar el menjar amb la reparació d’un cotxe o pagar un rebut de la llum. Arguments insòlits, sense consistència; ni política, ni social.
L’edil socialista anuncia que tornarà a presentar una altra vegada la proposta perquè considera que el que va ocórrer en el passat ple no és normal i instarà a la Sra. Alcaldessa perquè reflexione.
La responsable socialista exigirà que els diners del seu grup s’ingresse en el compte de Cáritas, ja que eixe dret entén que no és potestat del Govern, sinó una acció voluntària dels regidors.
Aguilar explica que la renúncia a part del salari dels regidors és un exercici voluntari i suposa un gest de solidaritat amb els funcionaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada