dimarts, 6 de novembre del 2012

LA SOCIETAT SANTA CECÍLIA DE CULLERA COMENÇA ELS ACTES EN HOMENATGE A LA PATRONA DE LA MÚSICA.





El diumenge 11 de novembre, a les 10’00h tindrà lloc la I Volta a Peu a Cullera, a benefici de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Cullera, AFACU.


Amb la celebració de l’exaltació de les Muses de la Música 2012-2013 dissabte passat, han donat inici els actes que la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, ha organitzat per a commemorar la festivitat de la patrona de la música.
L’acte celebrat a l’Auditori de la societat i presentat per l’actor Enrique Puig, va servir per a presentar la Musa Major Infantil Shirley Jaijo Vargas, i la seua cort d’honor formada per les xiquetes Arantxa Beltrán Fuertes, Paula Beltrán Ferrer, Mª José Torremocha Chulio i Mireia Correcher Benito.

La segona part de l’acte va estar protagonitzada per la Banda Simfònica de la societat que dirigida pel seu titular, Salvador Sebastià va tocar el pasdoble “Germans Falcó” de Rafael Talens, “On the twon” III .Times Square: 1994 de Leonard Bernstein, “Eugeni Onegin” Polonesa d’I.Tchaikovky, i “Granada” cançó espanyola d'Agustí Lara.
La banda va dedicar el pasdoble “Vicent Escrivà, El Salero”, a la família de la musa major infantil, Carmen Escrivà. L’acte va finalitzar amb l’himne de la societat d’Olivert i Parra. L’entitat musical contínua els actes esta setmana amb la celebració de diferents propostes lúdiques i culturals. El diumenge 11 de novembre, als 10’00h tindrà lloc la I Volta a Peu a Cullera, a benefici de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Cullera, AFACU.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada