dimarts, 27 de novembre del 2012

MILLORES EN LA SEGURETAT VIÀRIA DE LES CARRETERES DE LA RIBERA


El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha presentat el projecte del nou pla de carreteres que afecta els municipis de Sueca, Cullera, Alfarp, Benifaió, Carlet i Albalat de la Ribera, en las carreteres CV-502, CV-605, CV-520, CV-524, CV-516 en la comarca de la Ribera.
L’objectiu de les obres és augmentar la seguretat i comoditat de la circulació i disminuir els treballs de conservació sobre trams molt deteriorats en l’actualitat. Per a això està prevista la millora de les característiques superficials com l’adherència, i les característiques estructurals.
Esta actuació forma part del nou Pla de Carreteres, presentat pel president de la Diputació de València, Alfonso Rus, que generarà 1.100 ocupacions en tres mesos i suposarà una inversió de 21 milions d’euros, procedents del romanent que va obtindre la corporació l’any passat.
El pressupost total de licitació, ascendix a 1.564.437,70 euros i té un termini d’execució de tres mesos. El president va avançar que les obres estaran finalitzades entre els pròxims mesos de gener i abril.
Dins d’este pla de millora i reparació de les característiques estructurals també se procedirà a la neteja i reperfilat de cunetes i es mantenen les amplàries.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada