dimarts, 27 de novembre del 2012

LA PISCINA COBERTA D'ALGINET OBRIRÀ LES SEVES PORTES HUI DIMARTS



La piscina coberta d'Alginet estarà activa hui dimarts després de reduir en un 30% el cabdal d'Aigua. Al mes d'Octubre, es va reduir les seves dimensions per tal d'estalviar en aigua, llum i sous. Abans de l'obra la piscina tenia una llargària de 33 metres, ara passa a tenir-ne 25 el que permet estalviar 300.000 litres d'aigua i reduir en llum, en productes de manteniment, calefacció i altres.
Com a novetat, la piscina ha inclòs aquest any un curs de natació sincronitzada i l'abonament de temporada que, si s'utilitza en l'horari reduït que va de 12h fins a les 17 h ix per 83 € o el que és el mateix per uns 14 euros mensuals el bany lliure.
La temporada de la piscina coberta va de l'1 de desembre al 31 de maig. Els seu horari és de dilluns a divendres de 9 del matí a 10 de la nit i dissabtes de 10 del matí a 8 de la vesprada. Els abonaments de la piscina d'Alginet són transferibles la qual cosa permet a l'usuari poder deixar-lo a algú i així poder utilitzar els banys lliures contractats.
Monitors titulats són els encarregats de fer els cursos de natació que van de xiquets a adults tant en iniciació, perfeccionament i aprenentatge. A més a més també hi han classes d'aquaròbic i natació sincronitzada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada